Igår när jag smög iväg från uppsatsen för att panikinköpa ett finlinne och ett par nya skor såg jag till att fixa en sminkning jag hoppas att jag får till lika lätt på tisdag (Det är då ni ska hålla tummarna för första gången!). Med tanke på tillfället tyckte jag att något lätt, neutralt men ändå synligt skulle göra susen. Och vad passar inte bättre än Urban Decays Naked Palette?

Nakedpaletten är så himla användbar till väldigt mycket. Enda nackdelen med Sidecar som jag använt mig av är att glittret trillar ner från skuggan och ner på kinderna och är helt omöligt att få bort >.< Men annars gillar jag den skarpt.

Jag har använt mig av;

Ögon:

Urban decay Primer potion
Urban decay e/s Virgin
Urban decay e/s Sin
Urban Decay e/s Sidecar
Urban decay e/s Darkhorse
Isadora glossy waterproof eyeliner
Isadora precision mascara

Bryn:

Deborah eyebrow pencil with brush

Ansikte:

Wet n Wild cover all concealer
MUS matte foundation Milk
Lumene natural Code skin perfector Mineral Powder
ELF Mineral glow
Too Faced Papa don’t peach blush

Slänger med ett face med för ovanlighetens skull!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.