Det här var väl det lack jag var lite skeptisk till i början : gillar jag det eller inte? Nummer tre ut i Let it snow Swatchesgrunkan i alla fall.  I Flaskan ser det rätt mjäkigt ut, men när det väl kommer på nageln är det rätt fint. Jag vet inte riktigt om det passar min hudton, men ett lack kan ju vara fint för det. Ingen tiopoängare, men ingen miss heller.

Ovan: utan blixt, Nedan: med blixt. Yes, ni fattar.

Har tre lager här om jag minns rätt. Fint i appliceringen, bra torktid. Finns egentligen inte speciellt mycket att säga om det här. Lite spännande med glittret i dock, det känns lite malplacerat. Är det tänkt att det ska se ut som bubblorna i champagnen? Hm. Antagligen.

Nä, jag är lite däven idag. Jag hoppas att ni höll hårt i era tummar idag. Det kan jag behöva. Sen blir det ju inte bättre med det här jäkla ljuset! Ge mig sol och bra bildljus tack.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.