Förra året fick jag Style masters Pre tools Defender och Style masters Pre Work detangler hemskickat till mig. Style Masters kommer från märket Revlon Professional: ett koncept som skapats i samverkan med några av de främsta frisörerna i världen. Serien innehåller sjutton olika produkter vilka ska passa bra till alla hårtyper både för kvinnor och män.

Style Masters Pre Tools Defender: Ska skydda och stärka håret, motverka friss och ge lyster och glans till håret. Används innan stylingverktyg. Tvåfasprodukt: Skaka flaskan innan användning.

 

Vad tyckte jag: Fungerar som ett utmärkt värmeskydd och jag tycker att mitt hår är mindre frissigt och håller sig glansigt längre när jag använder Pre Tools Defender i stället för mina vanliga värmeskydd. Jag plattar håret nästan varje dag och tycker att det är en självklar egenskap hos en produkt. Det jag gillar mer med den här produkten är att själva sprayfunktionen är guld! Den fördelas bra och det är svårt att överapplicera vilket kan vara problemet med vissa andra värmeskydd. Enda nackdelen är väl att jag ibland glömmer bort att skaka den och då blir resultatet inte lika bra som om jag hade gjort det (vilket inte är speciellt konstigt).

 

Style Masters Pre Work Detangler: Ska göra håret lätthanterligt och smidigt och verka som en primer för håret. Bidrar till att håret blir medgörligt, mjukt och återfuktat. Appliceras i handdukstorrt hår.

 

Vad tyckte jag: Jag upplever mitt hår mycket lättare att reda ut när de väl torkat efter att jag började använda den här. Det blir mjukt och jag uppskattar hur håret faktiskt håller sig fräscht fast att jag har en del produkter i håret. Vad som kan vara svårt är att dosera ut tillräckligt (lite) med produkt. Det är en jättesmidig flaska, men ibland tenderar den att klämma ut lite för mycket och då blir resultatet inte lika bra som det skulle blivit om jag hade fått den dos jag egentligen ville ha.


Jag ger faktiskt båda produkterna  4 av 5 möjliga. Jag gillar dem, jag uppskattar förpackningarna väldigt mycket, trots vissa appliceringsbekymmer. Jag tycker dock inte att de är så farliga att betyget dras ner till en 3;a, utan en 4:a får bli det slutgiltiga bedömningen.

 

Pre Tools Defender och Pre Work Detangler kostar 183 SEK och finns enbart hos utvalda frisörsalonger.

 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.