Här håller jag fortfarande på att beta av mina vinterkollektionslack och informationen och materialet till vårkollektionerna bara trillar in! Eller ja, informationen från Pearls of Passion fick jag ju redan förra året när jag var på Isadoras pressträff, men ändå.  Isadora beskriver Pearls of Passion som en söt, flirtig kollektion med en touch av Shabby Chic. De färger som genomgående kommer tillbaka är metalliska och pastelliga: mycket blå skiftningar och en aning mintgrönt.

Perfect Moisture Lipstick 164 Marshmallow , Jelly Kiss 61 Peach Pearl & Jelly Kiss 60 Ballerina 119 SEK


Smooth ’n shine med Spf 12 : Pink Nectar, Praline, Strawberry Daiquiri, Peaches ’n cream 99 SEK


Eye Shadow Quartet 62 Rainbow Pearls 129 SEK

Glow Stick Blusher 10 Rose Bud 125 SEK

Wonder Nail Wide Brush : Icy Lilacs, Marzipan & Silver Sky 69 SEK

I kollektionen ingår också big bold mascara 139 SEK, Flex tip Eyeliner 109 SEK och Perfect Lipliner i nyansen Vintage pink 69 SEK. Kollektionen landar i butik runt vecka 3.


Spontant tycker jag att nyansutbudet
känns alldeles rätt för våren. Vi har stått ut med grå himmel, trist regn och alldeles för lite snö (ja när det är vinter kan det väl ändå komma lite mer än vad det gjort i år eller?).  Efter att ha sett Nagellacket Marzipan hos Sanna kan jag inte göra annat än att gilla det och jag är verkligen nyfiken på hur nyheten Smooth ’n Shine ser ut på.  Problemet är ju att alla ser så himla fina ut, det kanske får bli att utöka utbudet med de andra två också!  Sedan, naturligvis de nya nyanserna av Jelly kiss. De är så himla fina! De passar verkligen bra nu i vår och jag ska se till att komma med swatches så snart jag bara kan.

Är det någonting ni fastnar för på en gång? Någonting ni tycker mindre bra om?

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.