Någonting som lockar mig något otroligt är China Glaze vårkollektion Electropop. Ja jo, China Glazes vårkollektioner lockar mig alltid naturligtvis, men på våren och sommaren älskar jag att ha krämlack på mig och jag börjar redan känna hur det rycker i fingrarna för att ta fram de jag har i min samling. Jag är ju en sådan där tokig galning som vill ha precis allesammans, men vi får se vilka priser jag kan hitta och hur det ser ut på pengaståndet. Jag har en liten aning om att det här kommer bli min examenspresent till mig själv!

Kollektionen är uppdelad i två subkollektioner: Brights & Lights.

 

Brights:

Fr v: Techno, Aquadelic, Sunshine Pop, Gaga for Green, Make some noise & Wicked Style

Lights:

Fr v: Fuchsia Fanatic, Dance Baby, Electric Beat, Kinetic Candy,  Sweet Hook & Gothic Lolita

 

Jag kan inte riktigt bestämma vilka lack jag tycker är finast så jag håller det lite öppet fram tills det kommer mer swatches på dem. Hittar ni någonting ni faller lite extra för eller är det bara mäh hela bunten?

Bilderna kommer från Temptalia.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.