Jag försöker naturligtvis få ett bra flöde mellan skönhetsinläggen och såntinläggen, men idag kan jag inte låta bli att köra på två såntinlägg på raken, naturligtvis följt av ett par skönhetsinlägg, men ändå.

Jo, jag var ju på mitt sista seminarium för terminen idag – och det gick bra. Fick lite invändningar, men det får man ju alltid. Under seminariet fick jag ett mail där kursansvarig meddelade att jag fått VG på den avancerade kursen jag läst i höst. Jag höll på att trilla av stolen, jag blev så himla glad! Jag har varit så orolig över att min prestation inte skulle vara tillräcklig i och med att jag inte vet (det är ju ett program vanligtvis) hur hög standard de vill ha på sina inlämningar. Men ett vg, ja det kan ju bokstavligen inte bli bättre än så.

Nu när jag loggade in på mailen för att kolla upp ett par saker innan jag lämnar igen typ hundra böcker om sekter får jag se att ett nytt mail med bedömning och betyg trillat in. VG på sektuppsatsen! Alltså jisses. Idag är den sådan där dag när jag är stolt över att vara mig själv. Jag avslutar mina studier med flaggan i topp, och det känns så jäkla värt det. Fyra års universitetsstudier har sprungit iväg snabbt som jag vet inte vad, och nu, när poängen bara trillar in, ska jag skicka in mina examinationspapper till examinationsnämnden och sen har jag en fil. mag i beteendevetenskap, huvudämne Sociologi.

Nä, jag har inte fattat det än tror jag. Nu får ni titulerar mig magister Emilie! Mohaha.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.