Jag har tydligen fått någon typ av Award där man ska skriva om fem mindre bloggar man följer, och det kan väl vara spännande såhär på fredagkvällen när man sitter hemma som ett gammalt grottroll och pluggar inför kommande kurs i antropologihistoria? Tack Therese!

Fem bloggar jag går in på dagligen, typ jämt (och då räknar jag inte med alla skönhetsbloggar för då skulle listan aldrig ta slut!) ;

Thereses blogg. Fina fina Therese! Känt min fru sen vi var små och vi har gjort mycket bus tillsammans. Hon bloggar om sin vardag och visar upp renoveringen och uppbyggandet av deras nya hem. Hon köper grymt snygga grejer till huset! <3

Emys blogg. En av mina närmsta vänner. Hon får mig att skratta, gråta och på ett rätt sjukligt sätt byta sinnesnärvaro på sekunder med sina ord. Hon skriver kloka inlägg om saker jag egentligen borde skriva om och går väldigt ofta på bio.

Linda Karlströms blogg. En gång i tiden kände jag henne som Andromeda Iceheart och jag brukade läsa hennes hästnoveller med stora ögon. En tjej som bor alldeles för långt bort från mig för att jag ska tycka det är okej, men på hennes blogg kan jag drömma mig bort i alla de underbara bilder hon tar, fotograf som hon är.

Natalies blogg. Ursöt tjej med grymt fina tatueringar. Vi har haft delade åsikter om terminens kurser och första dagarna i klassen kunde jag inte slita mina ögon från hennes nagellack – som visade sig vara köpt i Thailand. Tusan också!

Syrrans blogg. Måste ju ha koll på vad min skitunge till lillasyster håller på med om dagarna. Rätt kass på att uppdatera men söt som socker.

Saintbella Beauty. Ja, en beautyblogg får tusan komma med. Och nummer sex på listan med. Fy! Nä men jag saknar ju fina Bella rätt mycket och det var ju genom hennes blogg jag på sätt och vis jag fick lära känna henne. Eller ja, snarare genom nagellacken, men ändå. Sjukt snygga naglar har hon i alla fall.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.