Till Isadoras vårkollektion följer naturligtvis en ögonskuggepalett som går i vårens pastelliga och pärliga nyanser.

Jag och pasteller fungerar inte riktigt. Jag är så pass ljus att jag bara ser glåmig ut, eller ännu värre – dödssjuk ut. Nja, kanske inte dödssjuk, men de få gånger jag haft pastell på ögonen har det inte känts riktigt rätt men jag tror att de som har lite mer pigment kan vara sjukt fina i de här färgerna! Paletten ser i sig väldigt tjusig ut när man ser den såhär; den persikofärgade skuggan är den som lockar mesta av dem. Men när man väl satt penseln i dem får jag tyvärr en annan uppfattning om det hela.

De är smuliga, de är svårjobbade och inte speciellt bra pigmenterade (speciellt den rosa och lila skuggan). Jag som annars hoppar av glädje för Isadoras ögonskuggepaletter tar ett steg tillbaka här, för jag gillar den inte speciellt mycket. De två översta skuggorna kommer förmodligen komma till användning, speciellt den persikofärgade, men de undre, nä. Synd, för jag gillade ändå pastellidén trots att den inte riktigt skulle fungera på mig.

Paletten kommer kosta 129 SEK i butik.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.