Innan jag testade något av lacken var det Marzipan som fick mig att få lite habegär. Jag älskar gröna lack av det här slaget och det passar så bra på våren och sommaren – så i valet av färg har Isadora fått in en fullträff. Silver Sky var jag lite skeptisk till för skimmret , som såg ut att enbart vara silver i flaskan, såg så platt ut. Jag blev dock positivt överraskad när jag swatchade dem och fick en helt annan uppfattning om Silver sky.


731 Silver sky

729 Marzipan

Jag kan ju inte annat än att säga att jag tycker att de är jättefina och förmodligen kommer pryda en hel del händer i vår. Vad tycker ni? Är ni mätta på mint/marsipangrönt?

De kommer finnas i butik från och med vecka 3 och kommer kosta 69 SEK.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.