Som ni kanske sett på andra bloggar den här veckan har ett nytt sminkmärke uppmärksammats. MIYO, ett undermärke till, vad jag tycker, redan budgeterade Pierre René, ser sitt ljus i mars i år. MIYO står för My identity Youthfully original och riktar in sig till tjejer som vill kunna handla kvalitetsmässigt bra produkter till ett bra pris. Jag måste säga att jag är grymt nyfiken på att klämma och testa på de nya produkterna!

Jag kommer testa en hel del av produkterna här i bloggen, så hojta till om det är någonting ni vill se först så ska jag se vad jag kan göra. Jag antar att ni, nu när vi pratar om budgetmärken såhär. Idag kan en budgetmascara kosta över 150 SEK och det kan jag tycka vara lite mastigt, speciellt om man har liten plånbok. Men det behöver du inte oroa dig för om du hittar en favorit hos MIYO.

  • Massive Lash Attack Mascara 59 SEK
  • OMG! Single Eyeshadows 39 SEK
  • Kiss me Lipgloss 49 SEK
  • Nailed it Nailpolish 39 SEK
  • Doll Face compact Powder 59 SEK
  • Fresh Face Fluid foundation 59 SEK

Tror ni att det kan vara ett märke som lockar? Deras Facebooksida uppdateras flitigt och det är där ni, exempelvis, kan få information om vart produkterna kommer att finnas.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.