Är det någonting jag älskar, så är det choklad. Choklad har varit en av de svåraste sakerna att vara utan när jag väl bestämt mig för min helomvändning, men då och då (läs typ rätt många gånger sen jul) har det ätits en sjöfrukt om dagen. Det räcker för mig för att stilla mitt chokladbegär, men nog om mina matvanor utan till det jag skulle prata om!

The Body shop lanserar nu i dagarna (finns redan ute i butik) en limited edition, Community Fair Trade-producerad, serie vid namn Chocomania (Bara namnet får mig ju att droola i sann Homer Simpson-anda!). Produktlinjen innehåller allt från vanlig tvål till en G U D O M L I G Bodybutter, och produkterna kommer innehålla 47% kakaosmör.


Har jag sniffat på dem? Om jag har!
Jag var inne en väldigt snabb runda på TBS i Linköping när jag ätit lunch med Maria och jag föll som en fura för den fylliga, mustiga doften av choklad. Jag förklarade det för Bella (viber är inte så bra alla gånger) på campusbussen hem att jag var väldigt sugen på att skyffla i mig allt för att det luktade så gott. Den var lite tjockare i konstistensen än de flesta av deras bodybutters och jag tror att den här kan göra väldigt mycket gott för min stackars genomtorra hud. När räkningar och allt viktigt är betalat blir det nog en sådan här som får komma hem till mig!

Bilden kommer från Saintbellabeauty.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.