Är det någon mer än jag som är rysligt nyfiken på hur Revlon Lip Butter är? Dessa är typ höjda till skyarna i USA och jag har suttit och gottat mig i bilder ett tag nu; men hur tusan ska man välja färg? Kommer de ens komma till Sverige? Det sistnämnda är väl dock inget problem för mig, jag handlar ju rätt mycket av mitt smink från nätet, men ändå.

Och hur galet vacker är inte Emma Stone på bilden? GAAAH säger jag bara.

Bilden kommer från beaut.ie

Revlon Lip Butter kommer i 20 nyanser och Emma har på sig Peach Parfait – en av de nyanser jag dras mest till. En annan favorit bland swatches;arna som florerar är nog ändå Cotton Candy – jag är inne på lite ljusa läppar för tillfället. Kanske handlar det om att jag letar mod till att ha någonting på läpparna alls, men de här ser alldeles fabulösa ut.

 

Lip Butter ska fungera som en hybrid mellan lipbalm och läppstift och ska vara mjukgörande och halvpigmenterade. Det rycker i klickfingret – läppstift/hybrid vad vi nu ska kalla det är ju ingenting jag har överflöd av här hemma, men har man köpstopp så har man – meen det kanske går att göra undantag i det här fallet.

Vad tycker ni, verkar det spännande? Har ni läst något om dem själva eller har ni i själva verket ett exemplar hemma som ligger och dammar? :P Jag antar att det kommer bli svårt att få tag på dem här i Sverige, men Ebay finns ju alltid!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.