Fick förfrågan om att kasta upp en uppdatering på Albus; och här kommer den! I veckan hade vi hemma syrrans dator som totalkollapsat, och medan P höll på att fixa och trixa med den tyckte Albus att väskan var en eminent utmärkt sovplats. Han lägger sig på de mest konstiga ställen och det konstigaste, med tanke på hur skraja våra andra katter är, är att han älskar att sova i transportburen! Han älskar den där buren, så den får stanna framme ett tag efter att vi kommit hem för att han tycker att den är så trevlig.

Och hur läskig blick har han inte? Typ om-du-tar-bort-mig-härifrån-ger-jag-dig-vad-du-tål. Sen är det läskigt att bilden ser ut att vara typ tjugo år gammal med, men det är den inte :P

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.