No Fuss, no mess, satisfaction guaranteed – every time! Rätt bra dänga, eller? Jag har använt Isadora Precision mascara i ett par månader nu (lanserades i december förra året) och använder den faktiskt varje dag. Jag gillar den lilla borsten, vilket egentligen går emot min åsikt om Big bold eftersom den borsten är som en toalettborste i jämförelse med denna, men ja – ingenting säger ju att man bara får ha en favorit, eller hur?


Den smular inte, den ger ett fräscht intryck
och jag tycker allt att den håller så bra som jag vill att den gör. Fransarna slokar efter en hel dag, men det gör alltid mina fransar eftersom jag ännu inte tagit förnuftet till fånga och köpt en ögonfransböjare.


isses vad klumpigt det ser ut när jag bara har mascara på ena ögat! Aja, bra svärta och liite volym ger den allt.

Jag tycker att den passar väldigt bra som vardagsmascara, i alla fall för mig. Har ni testat den och haft andra åsikter?

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.