Jag ser typ ut som ett lik!
Haha, nä men ärligt, jag tror att jag gnuggade ut min Nyx jumbo-pencil i nyansen Milk lite dåligt, för det ser ut som att jag har typ en foundation som är tjugo nummer för mörk för min hudton bara för att jag har så mycket vitt runt ögonen. Aja baja mig!


Ni trevliga som följer mig på Twitter vet ju att jag är sjukt sugen på matta skuggor för tillfället så efter att jag hade avklarat min skoluppgift (yaay, bara att köra igång med nästa!) hoppade jag på Wet n Wilds colorization eyepalette (rätta mig om jag har fel) Pride. Skuggorna är grymt pigmenterade och alldeles ljuvliga att arbeta med, fler sådana här skuggor Wet n Wild så har ni en glad Emilie.

Jag har använt mig av:

Ögon:
Too Faced Shadow Insurance
Nyx jumbo pencil Milk
WetnWild colorization eyepalette Pride (mörkblå och gröna matta skuggan)
Isadora glossy Eyeliner
Isadora precision Mascara

Ansikte:
Lumene beauty base matifying primer
Wet n Wild cover all concealer
MUS matte foundation MILK (alltså ärligt, den är för mörk…)
Lumene natural Code skin perfector Mineral Powder
ELF Mineral glow
Too Faced Papa don’t peach blush

Bryn:
Deborah Milano eyebrow Pencil with brush


Jag måste förresten jobba på det här med underlag.
Jag vet inte om jag har gått och blivit ljusare i pälsen (eheh) men min foundation från make up store är tusan för mörk och det ser bara kakigt och inte speciellt snyggt ut. Tur att jag har stora brillor som gör att ingen ser mig.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.