Jag fick lite tillfrågningar om att ha lite mer ”sånt” inlägg på bloggen, lite om mig själv snarare än att bara lägga upp skönhetsinläggen. Jag kan tycka att det är svårt ibland, vad man ska visa och inte visa, men det är klart att jag kan slänga in inlägg då och då om ni hemskt gärna vill!

Någonting jag tycker är otroligt roligt är inredning
av olika dess slag. Jag är sjukt kass på det själv, men jag tycker om att ha det ljust och mysigt runt omkring mig. I och med att jag och sambo fick sätta stopp för hundplanerna (ja det var en hund vi tänkte skaffa och som satte punkt för min skönhetsshopping) för att andra saker kom ivägen (typ min examen) bestämde vi oss för att jag skulle få rusta upp vårt sovrum. Jag gillar vitt, jag gillar mönster och jag gillar enhetlighet. Vi ska köpa färg och måla om våra byråer – däribland min sminkbyrå, så att det blir sådär luftigt som jag vill ha det.

Så i lördags åkte mamma, P och jag till IKEA och köpte lite grejer, varav ny hallampa och nya blommor till alla rum. Den syns kanske inte så bra på bilden men den är där, lovar! Idag kom dessutom sängkappa/nya lakan/överkast hem och jag tror det kan bli kalas så fort väggarna och möblerna blir ommålade med!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.