Jag köpte ett rouge på make up store innan jul. Sedan blev det så mycket runt jul och jag erkänner att jag glömde bort att jag köpt det fram till för ett par veckor sedan (illa!). Nu hittar jag det inte – och vet ni vad det värst är? Det är helt oanvänt! Det var nytt för vinterkollektionen, ett korallfärgat rouge med det finaste skimret. Jag vet ju av egen erfarenhet att jag kan lägga ifrån mig saker sådär och sedan glömma bort det, men det här rouget har jag ju hypad efter länge (inte skrivit om det dock) och nu när jag vill testa och pilla på det och fota det hittar jag det ingenstans.

Vart brukar ni hitta borttappade grejer? I soffan? Haha, nä det kanske inte gäller sminkgrejer, men ändå.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.