Jag gillar alla lack i China Glaze julkollektion och jag hade tänkt visa alla med det samma för er, men nu när det är såhär kallt och trist ute vill jag ha lite färg och vår på naglarna. I helgen när jag var hemma och hälsade på familjen passade både mamma och jag på att lacka naglarna i fina Silver Sparkle från Isadora.

Ett jättefint lack som jag från början tyckte var lite meh, men som växte när det kom på nageln. Bilderna är lite si och sådär eftersom jag tog kortet i ett rum jag aldrig fotat i förut och det är svårt att veta förutsättningar med ljus etc, men jag hoppas att det går bra ändå.

Jag kan inte riktigt definiera vad det är för skimmer i Silver sky – är det silver eller är det lite silverguldbronsigt? Det kan förmodligen täcka med ett lager men jag körde två för att vara säker, och toppade med ett lager Seche vite. Jag vet inte om lacket och överlacket inte riktigt gick hand i hand; som ni ser har det krympt över natten och jag tycker det är så trist när det blir en ful kant sådär >.< Men isadoras lack brukar inte ogilla Seche vite – jag hoppas i alla fall inte att det är något bestående!

Silver Sky kom ut med Isadoras vårkollektion Pearls of Passion som kom ut i butik v 3. Kostar ca 69 SEK.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.