Jag fick mina första Lip Smacker produkter från min kusin; det var ett litet roll-ongloss som luktade coca cola, och ett litet gloss som luktade vattenmelon. Jag tror faktiskt att jag har kvar det någonstans här i mina små ouppackade lådor. Jag älskar läppgunk av sådana här slag, glossiga, luktagottiga. Mmm. Jag kan inte få nog av dem!

Förra året gjordes ytterligare ett samarbete mellan Coca cola och Lip smacker, vilket resulterades i Coca Cola Retro – en retroutgåva med snygga plåtaskar och lite annorlunda förpackning än tidigare. Jag har fått Coca cola Retro original skickat till mig, och de finns även i Coca Cola Vanilla och Coca Cola Cherry.


Kittet innehåller Lip Splash; Läppbalsam med solskydd spf 20, Lip Refresh; vårdande läppglans med färg, Lip Pop; återfuktande läppbalsam på burk med diskret skimmer.

Kitet kostar 179 SEK och det finns även möjlighet att köpa produkterna separat. Jag har bara sett dem på Åhléns (innan jul tror jag) men jag gillar verkligen burkarna och jag älskar coca cola, så det här är rena godisgruvan för mig.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.