Kanske springer på stan och köper dyrt smink, lägger snygga makeuper eller målar naglarna? Nä. Ingenting av det. Men jag hade bra gärna velat, för jag tycker ju att det är så kul! Snarare sitter jag och pluggar funktionalism och är så ickeskönhetsinspirerad som jag kan vara med osminkat ansikte och trötta ögon. Inte ens fuktkräm har jag använt idag, fy skäms. Har en inlämningsuppgift som måste in i morgon och jag har inte hunnit läsa allt än, så jag vet vad jag gör resten av dagen :P


Nallen som skymtas är en vetekudde – jag fryser så förbenat så jag använder den som värmekudde!

Men jag har i alla fall världens sötaste plugghjälp, även om han inte hjälper till speciellt mycket.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.