…över att det kommer ta slut på nagellack att visas upp i bloggen kommer här några lugnande bilder om att så inte är fallet. Snarare handlar det om att jag får smått ångest – HUR TUSAN SKA JAG HINNA VISA UPP ALLA DE HÄR? :P Alltså det är sjukt. Den här korgen är liksom STOR. Jag har haft bodylotions och sådant i den förut.

Nej mamma, jag vet inte hur många nagellack jag har och jag tror inte att jag vågar räkna dem. Det här är liksom bara de som är otestade/ovisade på bloggen. Sen har jag en hutch sprängfylld av dem plus att det finns nagellack i hela lägenheten som jag inte riktigt har koll på. Ehehe…

Jisses. Ja när jag ser dem såhär så känns det som att china Glaze electropop får vänta ett tag; men jag kanske kan önska mig dem i födelsedagspresent? Jag tror att jag nu har insett min last och jag tror det stavas n a g e l l a c k.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.