Visste ni att man för 675 SEK kan få tre par byxor (två jeans, ett par enkla svarta), två linnen, en t-shirt och en blus från H&M? Jag diskuterade med min sambo om vad jag ska ge mig själv när jag nått mitt mål, och vi kom sakligt fram till det båda två – nya kläder. Jag behöver i stort sett byta ut hela min garderob, men det ser jag mest fram emot ;)

Sen kunde jag inte låta bli att ta med bilden på Dot. Han är så otroligt fin, vår lilla ledsna kille. Sen vi flyttade har han varit väldigt rastlös och pratig och vi hoppas att han kommer börja känna sig trygg med tiden <3 Mittenbilden är så himla fin tycker jag. Sista bilden tog jag mest med för att visa de megafina kuddarna jag fick av mamma och pappa, de är helt underbara!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.