Min mamma har fortfarande lite sådär handla-utomlands-skräck vad gäller nagellacksbeställningar, så jag hjälper henne alltid med den biten så att ingenting ”går fel”. I vilket fall som helst kastade jag med två nagellack ur L.A Girls Fruity scented nail polish collection när hon beställde ett gäng Kleancolorlack från Beautyjoint.

Watermelon splash & Tropical Mango

De här lacken ska alltså lukta vattenmelon respektive mango. Det fanns flertalet andra nyanser, men de var så mörka och jag hade just kommit in i min nu-orkar-jag-inte-dova-lack-längre-fas, så det fick bli de två mest färgstarka lacken i bunten. Jag är skeptisk till hur mycket de egentligen ska lukta, för att doppa näsan i dem är ingenting jag kan rekommendera. Men jag förmodar att doften ska släppa på mer under själva lackningen/torkningsfasen.

Jag betalade 2.99 DOLLAR styck för dessa, vilket hamnar på cirka 42 svenska kronor för bägge lacken med dagens valutakurs.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.