Okej. Jag älskar OPI’s vårkollektion Holland. Det är liksom ingenting att hymla om. Färgerna är våriga, pastelliga blandat med vamp, och jag totalälskar. Och vet ni vad det bästa är? Jag ska visa er allesammans! Swatches är på väg, men det är lite pill och kladd som ska fixas först innan det är helt klart (och momentet innefattar även att försöka hålla sig borta från mitt håriga monster Albus).

 

Men nog. Först ut är i alla fall A roll in the hague. Ett orange/rött/tegel-nyansmässigt nagellack som gör sig otroligt snyggt på naglarna.


Det är lättlackat, torktiden är kalas som alltid och jag gillar nyansen riktigt mycket. Det ger en vitaminkick såhär i tråkrusket!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.