I Mars lanseras MIYO på den svenska skönhetsmarknaden, ett undermärke till Pierre René. Konceptet handlar om att kunna löpa bra skönhetsprodukter för lagom summor pengar. Men vad får vi för mascara för 59 kronor? Går det verkligen, med tanke på hur andra budjetmascaror drar iväg i prisväg?

 

Big fat lashes beskrivs vara en mascara ”till er som vill ha riktigt mycket volym” – och visst tycker jag att både hylsa och borste indikerar på just volym. Jag gillade verkligen Isadoras Big bold (toaborsten som blev en succé) och visst hade det varit trevligt att få samma resultat av denna.

Jag tycker att den ger ett fint resultat för att vara en mascara som kostar 59 kronor. Jag har varit med om ”värre” i betydligt högre prisklasser – men jag tycker inte att vi ska prata om något värre i det här sammanhanget, för jag tycker att den ger ett riktigt trevligt resultat.
Om jag upplever att mina fransar blir sådär BIG som produkten inbjuder till att tro vet jag dessvärre inte, men jag tycker ändå att den håller upp till mina behov: fransarna tyngs inte ner under dagen, de separerar fint och framförallt – den kladdar inte.

För 59 SEK kan jag definitivt tänka mig att köpa denna igen, trots att den kanske inte ger riktigt den volym jag hade hoppats på att få med tanke på hylsa/utformning/namn.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.