Batiste torrschampo lanserades förra året (rätta mig om jag har fel) på den svenska marknaden. Sedan 2004 har märket, utvecklat av Schwarzkopf, varit ledande märke på torrschampofronten i Storbritannien. Torrschampo kan användas på två olika sätt. Dels tar det upp fett och smuts och används mellan omgångarna med hårschampot – dels kan det användas som stylingprodukt.

Jag köpte i själva verket Batiste Tropic när jag var i London förra sommaren och den har använts flitigt! Det är så himla smidigt att spraya lite torrschampo i hårbotten när man inte hinner, eller får tvätta håret. Jag kommer ihåg att torrschampot var min bästa vän när jag höll på att göra en massa allergitester – att gå i skolan varje dag och att inte få duscha på en vecka (förutom att tvätta av sig såklart!) var ingen hit.

Till våren lanseras två nya versioner av det populära torrschampot; Batiste Wild och Batiste XXL Volume.

Batiste Wild 79 SEK: Det som skiljer Batiste Wild från originalet är den nya ”orientaliska doften”. Den fungerar annars på samma sätt som vanligt. Jag tycker själv att doften är rätt behaglig – men stark.

Batiste XXL 79 SEK: ”Batiste XXL för XXL volym” – Ja, jag antar att det talar för sig själv. Den ska förutom uppfräschningsförmågan fungera som en volymprodukt för ditt hår.

Jag kommer testa de här schampona framöver och se vad jag tycker om dem. Jag gillar Batiste’s torrschampo sedan tidigare så det ska bli spännande att se om de här håller vad de lovar!

Produkterna har skickats till mig i PR-syfte.


You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.