Turquoise & Caicos fanns med i den påse jag fick med mig hem från Bella i och med hennes flytt till skåneland (jag saknar dig kvinna okej?). Det är ett trevligt krämlack i just rätt nyans för att jag nu under snöstorm och gud vet vad ska vilja använda det. Ge mig vitaminer för tusan

Jag upplever att lacket är lite mindre blåtonat än vad som framträder på bilderna. Det är ett riktigt tjusigt lack i en nyans jag har väldigt svårt för att inte uppskatta. Som det gjorde min dag så mycket roligare när jag stack ut handen med det när jag köpte batterier förut!

Själva lackningen var väl lite mindre rolig. Det var lite vattnigt och tunt och efter två lager trodde jag att jag skulle få köra minst tre lager till innan det täckte ordentligt. Men det jämnade ut sig väldigt bra med det tredje lacket och jag slapp kategorisera in det i facket totalt-urbota-jobbigt-att-lacka-med-trots-den-fina-nyansen.

Men nu, tre pilliga lager senare är jag väldigt väldigt nöjd. Tack Bella <3

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.