I vår relanserar Deborah Milano en kundfavorit i sortimentet: Newskin compact foundation, vilken beskrivs som ”En blandning av krämig foundation och mattande puder, som så många tycker om.” Newskin compact foundation kommer finnas i fyra olika nyanser (1,2,3 & 4)  – samma som tidigare – och ska ge en mjuk, naturlig look med fin finish.

 

Den innehåller SPF15 och naturliga leror berikade med omega 6 och omega 3 för att, exempelvis, hålla huden återfuktad. Dessutom innehåller denna foundation vitamin A, C och E för att ge näring och skydda huden.

Jag uppskattar att den verkar tillräckligt ljus för att passa mig, som är en riktig blekfis, i hudtonen. Jag har aldrig testat en kompaktfoundation tidigare så det ska bli intressant att se vad den här kommer ge för resultat. Produkter jag testat från Deborah tidigare har varit av god kvalité, så vi får se hur jag upplever denna vara. Är det någonting som verkar intressant?

Cirkapriset för nya Newskin compact foundation ligger på 150 SEK och kommer finnas i parfymhandeln i mars.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.