Jag har gått och hållt på det här nagellacket sedan innan jul när vi fick det på Isadoras pressträff, men igår kunde jag inte hålla mig längre och jag är kääär. Det är en sådan himla fin nyans, lite åt det gula hållet och det passar min hudton perfekt och ja, Isadora – det här gillar jag väldigt mycket!

Av de typ sjuttonhundrabilder jag tog fick jag två stycken som höll måttet. Aja, vissa lack är som de är, men Marzipan är så fint att jag inte gnäller speciellt mycket. Det är fint som tusan och jag fick beröm av mina arbetskamrater på jobbet igår – det är väl positivt eller?

Det finns ett fint subtilt mörkare grönt skimmer i det som inte syns när jag har lacket på mig, men jag tycker lacket är fint som det är – samtidigt som man frågar sig lite varför det inte syns mer :P Två lager täckte bra och toppat med ett lager Seche Vite blev det blankt och snyggt.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.