För ett tag sen visade jag upp en annan palett från Wet’nWild – Blue had me at hello. Idag tänkte jag visa Comfort Zone, den palett som blivit mest omtalad (och som tagit slut snabbast vad jag har förstått). Det är en palett i jordnära nyanser, allt från de ljusaste highlights till de murrigaste bruna och grönsvarta nyanser.

Skuggorna är väldigt mjuka, glider smidigt på huden och är pigmenterade så det skriker om det. Jag upptäckte att en av skuggorna gått sönder i min palett: förmodligen för att de är så mjuka och har lätt till att gå sönder. Men jag tycker inte att det väger ner behovet av den, med tanke på hur fin den här paletten är.

Jag skulle använt en annan primer (använde high teck lighter från MUS) och den ger lite för mycket skimmer för att få den ljusa skuggan att träda fram som jag hade velat att den gjorde, men strunt samma! Den fjärde skuggan (den längst ner till vänster i paletten) är SJUKT pigmenterad. Jag behövde egentligen inte ha primer till den, men jag la den ovanpå primern ändå när jag ändå var igång med den andra. Skuggan längst ner till höger på paletten, den brunröda med blågrönt skimmer i, verkar vara grymt lik MAC:s eyeshadow Club. Den verkar jättefin!

Jag gillar verkligen den här typen av nyanser och är de jag använder mig mest av när jag sminkar mig. Jag tror att den här paletten kan bli en storfavorit! Med tanke på det låga priset, och den höga standarden, är det inte konstigt att det är så många som vill få tag på denna. Min är köpt på City Gross i Norrköping för 89 SEK, och jag vet att det fortfarande finns ett par exemplar kvar där om det är någon som vill ha en!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.