Det är väl klart att jag inte kan hålla
fingrarna borta från en palett som Comfort Zone när jag väl varit och pillat i den! Idag ska jag träffa Sofia och i stället för att bara göra som vanligt (eyeliner, lite rouge – ren lathet) greppade jag taget om min goding från Wet’nWild och ojojoj vad glad jag är över att jag har den här paletten. Skuggorna smular minimalt vid användning och de glider på ögonlocket och är lätta att arbeta med. Jisses, jag älskar den!

Jag uppdaterar användarlistan under dagen för just nu har jag fem minuter att ta mig till bussen. Hoppas ni får en fin dag idag :) Jag kastar med en bild på vilka av skuggorna i paletten jag har använt så får ni resten av informationen senare.

Skuggorna med vit prick är använda i dagens sminkning

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.