Nästa lack ut i OPI Hollandcollection blir Pedal Faster Suzi!. Jag måste erkänna att jag är löjligt förtjust i den här rosa färgen. Rosa brukar inte te sig speciellt bra på mina naglar, men det här bar jag med nöje. Jag vet inte om det har med det silvriga skimret att göra, men jag gillar det här MYCKET! Låt bilderna tala typ.

Det är lite skirt, men inte så man stör sig. Tre lager har jag här och det har, som vanligt, fenomenal torktid. Jag gillar verkligen OPI:s penslar, de har en perfekt balanserad borste som inte är för bred eller för smal. Mums. Jag toppade det här med ett lager Seche vite och gick omkring i flera dagar och kände mig rosa och snygg.


OPI säljs på bland annat kicks/Åhlens och kostar ca 150 SEK.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.