Miyo släpper i och med sin lansering Kiss me Lipgloss. De kommer i arton nyanser och jag har fått nyanserna Flirt och Bling hemskickade till mig. De luktar syntetiskt sött (mums!), känns väldigt trevliga på läpparna och jag upplever dem väldigt oklistriga vilket är vad jag föredrar hos ett läppglans. Den fyrkantiga förpackningen känns lite klumpig och jag föredrar nog de runda lite bättre men de är fint utformade och jag gillar att Miyo ändå lagt lite tänkt bakom förpackningarna.

Jag blev alldeles begeistrad i Bling när jag fick syn på det – jag älskar de blå/lila glitterpartiklarna som syns så otroligt väl i hylsan – men på läpparna, eller på swatchbilderna syns glittret inte speciellt mycket alls. Det är rätt synd eftersom jag gillade glosset i övrigt. Flirt däremot är rätt pigmenterat och ger en fin hallonrosa nyans med aningen skimmer i sig.


Flirt, Bling

Miyo:s produkter kommer finnas på välsorterade butiker. På deras Facebooksida finns en lista på vart Miyo:s sortiment kommer finnas. Kiss me Lipgloss kommer att kosta ca 49 SEK.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.