Ett lack som stått i mina lådor väldigt länge är Claudia Dodger Blue; mamma köpte det åt mig när hon var i Ullared/Gekås för några år sen och jag tror att hon betalade typ tio kronor eller något liknande för det. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det, det är lite blekt och skimret gör inte så mycket med lacket som jag hade hoppats.

Visst ser det lite blekt ut? Trots färgen känns det så mesigt, det ger inte speciellt mycket fast att man skulle kunna tro att det skulle göra det. Jag har tre eller fyra lager här och det är skirt och lite småtråkigt att lacka med.

Och det som gör mig mindre glad: ser ni hur det ser ut i kanterna? Jag lät det torka väldigt länge och eftersom det var mörkt när jag lackade naglarna väntade jag med att ta kort tills dagen efter och nä, ett lack som drar ihop sig som det här gör mig lite besviken. Oavsett hur billigt det än var.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.