Jag lurvar Lush – det är inget snack om saken. Det finns alltid någon form av lushgrejer hemma hos mig. Det luktar så gott och vissa produkter är så sjukt grymma! En av mina storfavoriter är Snow Fairy som finns att köpa under december/januari månad varje år. Jag har en stor flaska här hemma som bara står och väntar på att bli använd, men först ska It’s raining men ta slut ;)

Men – det jag inte älskat med lush är deras tidigare, rent ut sagt, hemska hemsida. Men kolla här! Nytt, fräscht, snygga färger och lättnavigerat. Nu har jag ju förvisso en lushbutik så nära så jag behöver inte beställa något – men om jag hade behövt göra det hade jag lätt gjort det över nätet.

Keep up the good work Lush!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.