Ni som följt mig en längre tid har säkert märkt att jag börjat skriva fler skönhetsinriktade inlägg och färre livsstilsinriktade här på bloggen. Det här är ett medvetet val – jag pluggar så oerhört mycket just nu och att blogga om mitt skönhetsintresse är mitt sätt att distansera mig från skolan och koppla av. Dessutom tror jag inte ni skulle tycka det var så intressant att läsa om mina inlämningsuppgifter och seminarier (de är inte så intressanta, jag lovar!).

Saken är den att jag ständigt får kommentarer som påpekar hur jag borde blogga. När jag skriver mer om mitt liv saknar ni skönhetsinläggen, när jag skriver om skönhet vill ni ha ”mer personlighet”. Min fråga till er är nu: hur ska jag kunna blogga personligt när ni vill styra hur och vad jag bloggar om?

Jag vet såklart att majoriteten av er fina som läser här tycker bloggen är bra som den är och det tackar jag för, men till er som har synpunkter kan jag bara beklaga, ni kommer få stå ut med både livsstil och skönhet i en salig blandning. För trots vad februari, som var en ovanligt skönhetsinriktad månad, har vittnat om så kommer jag inte gå över till att enbart blogga om skönhet. Jag kommer skriva om mig själv och mitt liv också, när jag känner för det.

Det fina med bloggar är att man alltid kan välja. Vill ni bara läsa livsstilsinlägg så kan ni klicka er igenom kategorierna ”allmänt”, ”foton”, ”inredning”, ”katterna”, ”plugg” och ”tänkvärt” där ni hittar mer om mig och mitt liv. Resten av kategorierna utgörs till större del av skönhet av olika slag för den som är intresserad av det.

Det finns gott om mig till er alla, och så länge som jag väljer att blogga väljer ni att läsa, och vad ni vill läsa om.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.