Zoya Nidhi tillhör Zoya;s sparklekollektion jag fick i julklapp av min sambo. Jag hade väl egentligen minst förväntningar av det här lacket från början; men så såg jag hur fint det såg ut i flaskan och tänkte att jamen tusan, det här kan nog bli riktigt fint på! Men så blev det bara meh. Eller inte riktigt meh – men något åt det hållet. Missförstå mig inte, det är ett jättefint lack, men med tanke på hur lockande det ser ut i flaskan med sitt guldskimmer som ser ut att kråma sig i lite grönt och blått blir man så tagen när det inte framkommer lika fint på nageln. Aja, sånt händer.


Kolla flaskan liksom. Det här lacket hade kunnat vara hur sjukt snyggt som helst. Nu är det ”bara” fint. Två lager toppat med Seche vite. Det var trevligt att lacka med och det torkade snabbt. Vad finns det mer att säga? Inte speciellt mycket.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.