I måndags efter skolan gick jag och sambo
ner en snabbis på stan för att möta upp Sanna som driver bloggen Makeupmylack. Anledningen: jag hade beställt två lack ur hennes lilla ”kollektion” frankenlack! Sanna är en sjukt duktig tjej (vars röda hår gör mig grymt avundsjuk – på ett bra sätt!) som tidigare gjorde egenkomponerade ögonskuggor under namnet Brite bird. Nu har hon alltså övergått till att göra egna nagellack och jisses, den här tjejen alltså! :D

Jag beställde två hololack; det skogsgröna Frankly my dear (NAMNET KÄRA NÅN <3) och Mörkblå Stars holo.

Kolla den lilla loggan bara!

Frankly my dear

Stars Holo

De är fantastiska. Vi kan väl inte säga annat än det eller hur? Sannas lack kostar 89 SEK styck och går att köpa via hennes webshop. Mumsmums säger jag om den här saken i alla fall!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.