Idag är det fredag, och på en del bloggar betyder det holotime! Det var förresten fina Skimmerskuggan som myntade begreppet Holofredag, väldigt trevlig grej! Jag kunde ju naturligtvis inte hålla mig borta från Stars Holo så jag gav mig på det direkt, som en hök :P Fantastiskt fint lack om ni frågar mig.

Det är så fint! Haha, jag vet inte hur många gånger jag ska upprepa mig. Det jag gillar är att trots att det inte ”utsätts” för sol så ser man det fina holografiska skimret som finns i det. Jag har bilder med blixt också för att ni ska se hur det ser ut i all pompa och ståt:

Ser ni regnbågarna? :D Det gör i alla fall jag. Jag tror att det skulle räcka med ett lager, men jag blev lite mesig där på slutet och slängde på ett andra bara för att jag ville att nyansen/holoeffekten skulle komma fram. Kanske dumt av mig, men. Jag upplevde det som lättlackat, på något finger blev det lite tjockt men det hade förmodligen om att min mängd nagellack på penseln var liite för stor för att det skulle vilja samarbeta på bästa sätt.

Det torkade utan några som helst problem och det fungerade fint med mitt Seche vite. Stars holo kommer från Sannas shop, och går att finna här.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.