Jag tänkte skapa en ny kategori
där jag visar upp mina favoriter för stunden och skriver en rad eller två om dem. Jag har så mycket grejer jag använder fram och tillbaka att det kan vara svårt att hänga med ibland! Den här veckan är det tre saker mitt hjärta klappar lite extra för och används lite extra mycket i relation till de andra sakerna jag har hemma.

Gliss Hair repair Daily oil elixir – Jag använder oljan dagligen och gillar hur snabbt den hår in i håret och hur den ger det lite glans (det behövs verkligen). Den luktar himmelskt och jag gillar verkligen hur den ter sig i mitt hår. Kanske har det med att göra att mitt hår är sjukt sprött just nu och behöver all hjälp jag kan få. Kostar mellan 50-80 SEK beroende på vart du vill köpa den.

Lumene Lingonberry Lip Lacquer nr 10 – koralligt, vårigt. Åh. Det säger väl allt om hur jag gillar det här hybridglosset från Lumene! Det ger färg som ett läppstift och är klibbigt och flytande som ett läppglans. Det är verkligen grymt pigmenterat och nyansen är så himla rätt nu i vår! Kostar ca 109 SEK och finns på bland annat kicks och Åhlens.

MAC Mineralize skinfinish Semi Precious Rose Quartz – Jag köpte det här i London förra året (från Semi Precious-kollektionen) och har använt det flitigt sen dess. Det ger ett fint skirt glow till kinderna när jag inte vill använda mina rouge. Jag älskar det här! Kostar ca 290 SEK.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.