Nu till våren släpper Deborah Milano en nyhet till sitt sortiment – Milano Red Lipstick. Stiften har SPF15 och innehåller naturliga vaxer från bland annat  solros, mimosa & jojoba. Deborah själva menar på att stiften ska vara återfuktande, pigmentrika och lättapplicerade. Jag har fått hem nyanserna The red Dress & Beige Trenchcoat att testa.

The Red Dress & Beige Trenchcoat

 

Det finns 7 olika nyanser i utbudet:

  • 1. Beige trenchcoat
  • 5. Rose Ballerina
  • 6. Pink Baby Doll
  • 7. Rose blouse
  • 8. Fuchsia Bolero
  • 12. Red Corset
  • 13. The red Dress

no 1 Beige Trenchcoat

no 13 The Red dress

Min uppfattning är att färgen lätt glider på läpparna och de känns mjuka och återfuktade vid användning. Nu är det först och främst Beige Trenchcoat jag använt, jag har lite svårt för röda läppstift – men jag jobbar på det! Violdoften stör mig inte speciellt mycket, jag tänker först och främst på min farmors smink när jag öppnar förpackningen, och det är ingenting negativt alls. Jag ska se till att försöka ordna swatches när mitt ansikte är lite mindre trasigt (ny hudvård = katastrof).

Cirkapriset för Milano Red Lipstick är 120 SEK och går att finna i parfymfackhandeln nu i mars månad.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.