Isadora Glossy Eyeliner 40 Chrome Black är en sådan där produkt som nästan alltid finns hemma i mitt badrumskåp. Nu när min Fluidline från MAC torkat ihop används min Glossy Eyeliner hela tiden, varje dag. För mig är det viktigt att en eyeliner ger riktigt bra svärta och att den är hållbar i ur och skur.

Applikatorn är en avsmalnande filtspets som jag tycker är lättnavigerad. Den ger möjlighet till båda tunnare och lite tjockare sträck och jag tycker att den har en bra utformning – egentligen en helt vanlig filtspets som gör vad den ska. Jag har tidigare haft lite bekymmer med de här flaskorna för att själva doseringsringen lossnat så att jag stått med en sjö eyeliner i näven. Den jag har just nu har jag inte haft något problem med alls, så de tidigare har kanske bara varit måndagsexemplar?

Den ger en otrolig glossig svärta och sitter för det mesta hela dagen. Ibland har jag märkt att mina ögonlock blivit lite för oljiga och att den lösts upp lite, men då har det snarare handlat om att jag har slarvat när jag sminkat mig. En nackdel med hållbarheten är att den nästan är lite för hållbar: ibland har jag och denna haft riktiga fajter med varandra när eyelinervingern helt enkelt inte velat ge med sig trots makeupremover. Jag tycker ändå att det är en grymt bra eyeliner som ger mig vad jag vill ha, nästan varje gång, och den är en självklar kompis i min makeupbag.

Isadora Glossy Eyeliner får 4/5 av mig då den inte riktigt når fram till 5 med tanke på hur förpackningen strulat tidigare och svårigheten i att få bort den gör sig påmind.

Isadora Glossy Eyeliner kostar ca 95 SEK och innehåller 4 ml. Finns att köpa på de flesta butiker som har Isadora i sitt sortiment.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.