Har lämnat in en uppgift om Balinesisk tidsuppfattning idag. Själva texten i sig var rätt oduglig – att en person som ska vara ”känd” får ge ut ett verk där meningarna är över en halv sida långa är inte okej. Visst för att vara en stor tänkare, men det ska kunna gå att läsa det som skrivs. I vilket fall som helst fick det mig att tänka på min egen tidsuppfattning och hur himla inrutade vi är efter klockan, kalendern, och schemats alla regler. Det är rätt bisarrt egentligen, om vi bara väljer att tänka ett steg längre.

Och tanken om tiden passade ju rätt bra för det här inlägget, för jag tänkte visa upp vår nya fina väggklocka. Det är sambo som satt upp de lösa siffrorna, så ni får skälla på honom om någonting är snett och vint. Skönt i alla fall att få upp någonting på väggen, det är ju ett tag sedan vi flyttade hit och alla väggar är tomma. Och därigen, finns tiden med och spökar. Förstår ni mitt resonemang?

Aja, jag ska se om det finns jordgubbar på ICA och sen blir det stallet ikväll. Ska bli skönt att koppla av, lukta lite häst och borra in näsan i någon tjock hårrem.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.