Gaaaah! HELVETESLACK. Fast då menar jag faktiskt inte lacket i sig, utan svårigheten att ta kort på det. Av cirka 200 bilder var de här de bästa och de är inte speciellt bra. Men det är ett röttkoralligt lack. Det är därför. Så. Nu har vi det avklarat. Red Lights Ahead… Where? är ytterligare ett lack från OPI:s hollandkollektion. (Yay, igen tänker ni!) Men nyansen är så himla fin, jag är så svag för korallrött att jag knasar ihop totalt. Jag måste dessutom ta rekord i korta meningar, men det passar sig bra just nu när tiden inte riktigt finns.

Två lager räcker fint, toppat med Seche vite. Sitter kvar på mina händer sen i söndags, så ja, det får bra betyg av mig! ^^ Men att ta kort på det. Jag får rysningar i hela kroppen >.<

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.