I veckan trillade ett pressprov på Rapsodine Ekoraps Socker & rapsskrubb ner i brevinkastet. Eller ja, det var faktiskt så att vår brevbärarinna ringde på och gav mig det rakt i handen eftersom att det knappt går att få in ett kuvert i vår låda. Tack för att du inte försökte pressa in det i dörrinkastet som andra gjort och förstört allt i paketet och tack för att du inte lämnade det utanför dörren så att vem som helst hade kunnat nalla det!

Såhär säger pressinformationen om Ekoraps”Ekoraps är en ekologisk hudvårdsserie baserad på svensk ekologisk rapsolja. Serien innehåller hudvårdsprodukter som värnar om både människa och miljö. Råvarorna i produkterna väljs med stor omsorg och är ekologiskt certifierade.”

Skrubben ska verka exfolierande, mjukgörande och återfuktande. Baserad på rårörssocker och ekologisk rapsolja är det menat att den, i samröre med ”naturliga eteriska oljor”, ska stimulera blodcirkulationen vid användning.

Jag har använt skrubben ett par gånger och tycker att den är rätt trevlig att använda; doften är svår att placera men den är helt okej. Själv brukar jag ju vara lite petig på det hållet för det finns så många dofter som får mig illamående men än så håller den måttet! Jag vill använda den ett tag till innan jag kommenterar den mer grundläggande, men jag kan säga redan nu att jag uppskattar att den kommer i tub som den gör – jag har slibbat allt för mycket med scrubbar i burk!

Rapsodine Ekoraps Socker & Rapsskrubb kostar ca 169 SEK och finns att köpa på Rapsodines egen hemsida samt på denna.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.