Jag ville ha någonting poppigt eftersom vädret är hemskt. Men vädret bidrog till att mina bilder sög. Så jag ger er bara den här, och hoppas på att ni kan försöka tänka er hur poppigt och färggrant det egentligen är. Skuggorna blir lite kakiga och smuliga när man använder dem men jag tycker inte att det stör speciellt.

Men de är himla finarbetade annars och jag ÄLSKAR hur neonigheten tar sig. Dock är det ett måste att köra på en klibbig bas, det fäster inte annars. Jag använde först Too faced Shadow Insurance och sen NYX jumbo pencil i nyansen milk. Jag gillar verkligenSleeks ögonskuggor och det här färglada gjorde verkligen min dag. Så det så!

Jag har använt:

Ögon:
Too Faced shadow Insurance
Nyx jumbo Pencil Milk
Sleek Acid Eyeshadow palette: grön, gul,orange,rosa & lila skugga
Isadora Glossy eyeliner
Isadora precision mascara

Ansikte:
Missha BB cream no.13
Deborah Milano Newskin compaxt foundation
E.L.F Mineral Glow
Too Faced papa don’t peach rouge

Bryn:
Deborah Milano eyebrow Pencil with brush

 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.