Det här var ett av de lack som kom med i en av mina första nagellacksbeställningar utomlands. Det var när mitt nagellacksintresse hade väckts till liv, och China Glaze Up & awaycollection fick mig att bli alldeles till mig (Ja vi skulle väl kalla det nagellacksberoende kanske?). I vilket fall som helst så är Re-fresh Mint ett lack jag sträcker mig efter när jag vill ha den där perfekt mintiga nyansen på naglarna. Åh vad jag gillar det <3

Två lager räcker perfekt. Jag drömde faktiskt lite mardrömmar om det här lacket dagen innan jag tänkte lacka med det – fick för mig om att det var jätterinnigt och hemskt att måla med men det var det inte alls. Lite strimmigt blev det väl, men det var ingenting som det andra lagret inte klarade av.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.