Hej!

Jag sitter och skriver tenta, det är så himla tråkigt. Speciellt när jag inte riktigt kommit in i uppgiften än – och speciellt inte nu när vi inte ens haft sista föreläsningen på kursen! Den är i morgon, tre timmar häärlig (sarkasm) föreläsning som ska få mig att förstå allting jag inte förstår idag. Det är nästan så att jag skulle vilja brista ut i sång.

Det är himla fint väder ute och jag distraheras av tre katter som springer omkring och har vårkänslor. Jag tycker att det är ytterst trevligt naturligtvis att de är glada och spralliga, men just nu har jag inte riktigt tid för det. Men i alla fall. Det här inlägget var mest ett försök för mig själv att få igång min hjärna – den är på lite onoff-mode och producerar inte speciellt bra. Sitter mest och gör citat och det kan ju inte hela tentan bestå av, eller hur?

Kan ni inte muntra upp mig med någonting? Berätta om ert senaste inköp, vad ni tänkt göra i helgen – kanske om någonting ni tycker om att göra eller en produkt som ni tror att jag skulle gilla att testa. Give me some love ;)

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.