Det är inte bara på naglarna jag vill ha pasteller just nu. Vädret verkar vara på uppgång (peppar peppar) och mina vårkänslor kickar in all over the place. Mitt absoluta vårtecken är när de börjar sopa upp allt grus på gatorna: och gissa vad de håller på med i stan just nu? Jag vet inte hur det kommer sig, men det har alltid varit mitt tecken på att det är dags att vårvråla ala djungelGeorge.

Kikade in på Nelly.com en snabbis pga ett intressant nyhetsbrev på mailen och hittade dessa helt ljuvliga (jamen erkänn då!) Converse. Jag har gått i Converse i urminnes tider och köper väl ett nytt par om året. I år kanske jag borde införskaffa mig dessa?

Kostar 699 SEK på nelly.se och det svider en aning, så vi får se om det blir ett inköp senare i år. Färgen är ju så himla fin så det är ju svårt att motstå!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.