Jag tänkte att jag skulle visa en skönhet idag med, såklart! Och jag pratar inte om något mindre än Lady Luck från H&M. H&M alltså, jag gillar deras kläder och jag gillar deras lack, helt klart. Jag gillar verkligen Lady Luck och om ni inte har något som liknar detta tycker jag nog att ni borde kolla efter det ;)

Är det grönt, blått, mermaid, turkost? Yaay, jag kan säga såhär – det är så jävla snyggt i duschen! Haha, nä men ärligt. Bakom duschdraperiet är det grymt fint. Av alla ställen! Kunde inte sluta titta på mina naglar när jag hade det på mig och det skimrar ursnyggt i solen! Ett lager hade kunnat räcka om jag inte hade slarvat lite. Har två lager här. Det är lättlackat men verkar krympa liite av Seche Vite.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.